ΠΡΟΪΟΝΤΑ -ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ


Όλες οι τιμές είναι τελικές και οι πληρωμές γίνονται κατευθείαν στους παραγωγούς .

  
Τόπος διάθεσης : Πάρκο Παμφυλίας & Ανδρομάχης ΑΜΦΙΘΕΑ (βλέπε χάρτη).                                                                                                                                                                                                                        

                                ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 
Α) Αν έχετε πάρει δελτίο παραγγελίας το συμπληρώνετε και στέλνετε φαξ στο 210-9818247 κατά προτίμηση τις ώρες από 8.00 – 10.00 η από 17.00 έως 19.00 . 


Β) Τηλεφωνικά στο 211-770202

Γ) Με email στο alpolfaliro@gmail.com
Συμπληρώνοντας το όνομα και το τηλέφωνό σας απαραίτητα γιά να κρατηθεί η παραγγελία.

Δ) Χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική φόρμα αποστολής παραγγελίας 
 Συμπληρώνοντας απαραίτητα κάποιο email επικοινωνίας.
Σε περίπτωση που θέλετε να παραγγείλετε περισσότερα από 3 προϊόντα συμπληρώστε και πάλι τη λίστα.  

Έγινε προσπάθεια για να βρεθούν προϊόντα που να συνδυάζουν καλές τιμές και ποιότητα , η οποία σε πολλά προϊόντα κρίθηκε εξαιρετική. Στην υποδοχή επί τόπου θα μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά από αυτά όπως λάδι, ελιές, μέλι και κρασί , ακόμα και φασολάδα γύρω στο μεσημέρι φτιαγμένη επί τόπου.

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Π ΦΑΛΗΡΟΥ διοργανώνει μία ακόμη διανομή τροφίμων χωρίς μεσάζοντες. Στόχος μας δεν είναι μόνο η επίτευξη χαμηλότερης τιμής, αλλά η οικοδόμηση προσωπικών σχέσεων στην γειτονιά μας έτσι ώστε να μπορέσει  να οργανώσει καλύτερα την  πάλη  της  για την  αντιμετώπιση της βαρβαρότητας του συστήματος . Εξ άλλου   το άμεσο αποτέλεσμα , είναι η συμπίεση της αισχροκέρδειας των μεγαλεμπόρων, η στήριξη νέων και μικρών παραγωγών ή συνεταιρισμών, , η δίκαιη τιμή τόσο για τον καταναλωτή όσο και για τον παραγωγό, η οικοδόμηση προσωπικών σχέσεων με τους παραγωγούς και οι  εναλλακτικές διαδρομές τροφοδοσίας της κοινωνίας μας.
Συνεχίζουμε λοιπόν την προσπάθειά μας οργανώνοντας και πάλι την απ’ ευθείας διάθεση μιας σειράς προϊόντων. Πρόθεσή μας είναι να συστηματοποιήσουμε αυτές τις παρεμβάσεις και να οργανώσουμε στο μέλλον και άλλες  

Μέχρι σήμερα η πρωτοβουλία μας  οργάνωσε την γειτονιά μας εναντία στα χαράτσια, ευαισθητοποιήθηκε και συνεργάστηκε με τον Δήμο στην στέγαση των αστέγων, όταν υπήρξαν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, έκανε προβολές αντιφασιστικών ταινιών, παρεμβάσεις στις παρελάσεις ,βοήθησε οικογένειες ανέργων, μοίρασε τρόφιμα σε οικογένειες με μικρό εισόδημα, οργάνωσε δωρεάν μαθήματα , συμμετείχε σε απεργίες ,κινητοποιήσεις, εκδηλώσεις ,έκανε τρεις συλλογικές κουζίνες προκειμένου να φέρει πιο κοντά τους φαληριωτες, έκανε παρεμβάσεις στο δημοτικό συμβούλιο, έστησε περισσότερα από 20 μεγάλα πανό και τοιχογραφίες ενάντια στην βία και τον φασισμό και τέλος μέσα σ’ αυτήν την λαίλαπα κρατήθηκε όρθια δείχνοντας ότι μπορούμε και πρέπει να αντισταθούμε οργανωμένα.