Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ




Tην Πέμπτη 8/11/2012 στο Στέκι της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Πολιτών Παλαιού Φαλήρου εμφανίστηκαν άτομα τα οποία δήλωσαν ότι έρχονταν από την Ασφάλεια Παλαιού Φαλήρου και με έντονους εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς, χωρίς καν να επιδείξουν αστυνομική ταυτότητα, όπως σαφέστατα ορίζει ο νόμος, καταφέρθηκαν εναντίον μέλους της Πρωτοβουλίας μας και με απειλές μας κάλεσαν να περάσουμε από το Αστυνομικό Τμήμα και παράλληλα να εγκαταλείψουμε άμεσα το κτίριο αλλιώς θα μας συλλάβουν….
Τα ερωτήματα που εγείρονται είναι γιατί δώδεκα ολόκληρα χρόνια δεν ενδιαφέρθηκε κανείς ποτέ για την εστία μόλυνσης που είχε δημιουργηθεί στο συγκεκριμένο κτίριο παράλληλα με την μετατροπή του κτιρίου σε ορμητήριο παρανομίας (Γυναίκες….Ναρκωτικά, Δημιουργία ιδιότυπου ξενώνα με 5 ευρώ τη διανυκτέρευση κλπ)  ο οποίος μάλιστα βρίσκεται δίπλα ακριβώς από μεγάλο παιδικό σταθμό και ξεσηκώθηκαν μόλις είδαν ότι μαζικοποιούνται οι κοινωνικές μας δράσεις και να οργανώνεται η αγωνιστικότητα της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Πολιτών Παλαιού Φαλήρου εν όψει του γενικότερου ξεσηκωμού ολόκληρης της κοινωνίας.
Γιατί τώρα και υπό τις σημερινές συνθήκες στο συγκεκριμένο κτίριο σκοτεινά κέντρα άρχισαν να ενδιαφέρονται…για την λειτουργία του?
Δηλώνουμε ότι εμείς θα υπερασπιστούμε με κάθε ηθικό και νομικό τρόπο την παρουσία μας στο χώρο αυτό.
Συνεχίζουμε τις δράσεις μας και σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά σε αυτές.
 

Παραθέτουμε ορισμένα ντοκουμέντα που θα βοηθήσουν τους όποιους ενδιαφερόμενους ότι η αλήθεια δεν μπορεί ούτε να κρυφτεί, ούτε να εμποδιστεί.


          ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΟΙ ΟΨΙΜΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ

         
ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 1.000 ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ                      ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ








   
ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΟΙ ΟΨΙΜΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ


ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ


 

 
 




ΔΙΑΛΕΞΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου